nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Adfærdsbehandling


Adfærdsbehandling

Man kan som hundeejer komme ud for at ens hund, på et tidspunkt, udviser eller ligefrem udvikler en uønsket adfærd. Når man som hundeejer lever i tæt samspil med sin hund, er det derfor af stor betydning at man få ændret denne uønskede adfærd, således at man får en glad og velstimuleret hund.

Her er det at jeg som adfærdsbehandler kan formidle indsigt og forståelse for hvorledes din hund kommunikerer, dens adfærd og derudover hvilke forskelligheder og behov der er kendetegnende for de enkelte racer. Med denne forståelse og den nyeste viden omkring indlæring kan jeg tilrettelægge et træningsforløb skræddersyet til netop at løse jeres problemer.

Jeg tilbyder adfærdsbehandling, både som træning og vejledning. Dette kan foregå hos mig eller hjemme ved dig.

Et eksempel på et adfærdsproblem kan være hunden, som udviser en problematisk adfærd når den er alene hjemme, det kan være et trænings relateret problem eller noget helt tredje.

Efter at have mødt jer og hørt om problemstillingen, laver jeg et trænings program tilpasset netop jer. Jeg kan være med til at give jer, kompetent vejledning og seriøs træning. Hele tiden med vægt på forståelse for hunden og med positive trænings metoder.

Jeg vil gerne komme ud og møde dig og din hund, så jeg kan se hunden på dens hjemmebane og derved bedre danne mig et indtryk af hunden og omfanget af problemet.

Pris for første møde, udarbejdning af træningsplan og påbegyndt træning, 1100 kr.

Er det vejledning eller et trænings relateret problem, kan vi også sammensætte et forløb. Med fx en times træning om ugen. Dette koster 200 pr time.

Du er velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om træning eller adfærdsbehandling.

happy-hund@mail.dk eller tlf. 40382836