nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Hvalpehold


Hvalpehold

For hvalpe op til 6 mdr.

Jeg lægger vægt på at hvalpene lærer de færdigheder som de vil få brug for resten af livet. F.eks. at komme når der bliver kaldt, ikke at hoppe op af gæster og gå uden at trække. Vi træner også spor og problemløsning, da det er af afgørende betydning at hvalpene bliver aktiveret på den rigtige måde.

For mig at se skal en hund ikke blot være en passiv tilskuer, mens vi lever vores liv. Hunden bør derimod være en aktiv del af vores liv. Således at man får et godt samarbejde og en ven for livet. Derfor har jeg også stor vægt på at hvalpen øver sig i selvkontrol, ved fx at indlære hvad et nej betyder og lære hvalpen at slappe af selvom der sker forskellige tinge rundt omkring den.

kropskontrol er også en vigtig del af at få en lydig og velfungerende hund, da det giver øget selvtillid og bedre stress håndtering. Samtidig træner vi ting der styrker vores hunds krop, som giver den en bedre balance og giver os som ejer mulighed for at holde vores hunde sunde og frie for smerter.

I træningen indgår også sit, dæk m.m. men også små tricks som gør det sjovt at træne og dermed styrker båndet og samarbejdet mellem hund og ejer.

Socialisering af hvalpen på en hensigtmæssig måde er vigtig og det sker hele tiden når hvalpen ser og forholder sig til de andre hvalpe. Er der hvalpe der går godt i spænd og har lyst til at lege, er der mulighed for det i små grupper.  Vigtigheden af gode oplevelser med andre hunde, er alt afgørende og derfor er det også noget vi bruger tid på at gennemgå. For at vide noget om hensigtsmæssig socialisering, er det vigtigt at vide noget om hundens kropssprog og måde at kommunikere på. Derfor er det også et punkt vi har fokus på under træningen.

Træningen og det samspil der foregår hundene imellem sker på en kontrolleret måde, således at alle får en god oplevelse.

Målet er at hvalpene får udviklet deres sprog og at de kan omgåes andre hunde også når de bliver voksne.

Forløbet strækker sig over 7 gange. Hvor første gang er teori med hund.

Pris 500 kr.

Tilmelding på tlf 40382836 el.

happy-hund@mail.dk