nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Kennel


Jeg har siden 2004 haft kennelnavnet “Royal roxy” og jeg har derfor gennemgået Dansk Kennel Klubs opdrætter uddannelse.

Mit mål er at lave race typiske chihuahua hvalpe, som er sunde, udadvendte og nysgerrige.

Derfor bor hvalpene inde i stuen og er en del af familie. De kommer ud og oplever verden i små bidder og kommer også ud på egen hånd. Så de bliver bedst mulig rustet til at komme ud i en ny familie. De oplever forskellige miljøer og mennesker, men tilpasset til den enkelte hvalp. Så det udelukkende bliver positive oplevelser.

Mine kræv til forældrene er at de er racetypiske, sunde og glade. At tæven er så tilpas stor at hun har muligheden for at føde selv. Jeg synes det er så mange spændende linier i dk og der bliver henter mange udenlandske hunde til danmark. Så jeg vil gerne prøve og finde en passende hanhund her i danmark.

Moren og Hvalpene får selvfølgelig også alt den ro de har brug for, så de ikke bliver stresset. Hvalpene bliver ikke løftet unødigt de første tre uger, da det allerede er her man kan grundlægge senere stress hos hvalpene.

Jeg lægger stor vægt på, hvalpen og den nye ejer passer godt samme.  Derfor er det i samarbejde med hvalpekøberen at vi finder lige den hvalp der passer bedst til den nye familie.

Hvalpene bliver ikke vaccineret da det anbefales først at gøre det når de er 12 uger og igen når de er et år. De får ormekur tre gange og sundheds tjek hos dyrlægen.

De er klar til at komme hjemmefra når de er omkring 10 uger. Da de så får mulighed for at lære bidehæmning af deres mor og søskende, og er bedst rustet til at flytte hjemmefra.