nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Lidt om mig


Lidt om mig…

Jeg hedder Maria og bor på en lille gård i nordjylland imellem Hjørring og Tårs sammen med min mand og vores 2 børn. Familien består derudover af vores tre hunde og tre heste.

Vores hunde er chihuahuaer og det er en race jeg har haft fra barn af og som jeg synes er nogle helt fantastiske hunde. Når vores børn er blevet lidt større kommer der helt sikkert også en stor hund i huset igen:)

Jeg er uddannet professionel hundeinstruktør hos Lone Greva i 2008.

Oktober 2010 blev jeg færdig som proffesionel hunde adfærdsbehandler hos Alpha hundeadfærdscenter.

 Jeg har været på flere kurser og deltager jævnligt i relevante kurser og seminarier, for hele tiden at følge udviklingen, og samtidig videreudvikle mine egne kompetencer inden for faget.

Jeg har været vild med hunde lige siden jeg var lille og jeg har ønsket mig en så længe jeg kan huske. Så da jeg endelig fik lov at få en, var glæden stor. Og lige siden har jeg ikke kunne undvære dem:) Jeg brænder virkelig for at hund og ejer har et godt forhold og at man kan lære hundene hvad man vil udenlukkende via det positive.

Jeg træner med mine egne hunde, lydighed, tricks og spor og udstiller også så tit jeg kan komme til det.

Vi har et lille opdræt af chihuahua og det er en kæmpe glæde at være med til at se hvalpene udvikle sig og gøre dem klar til det liv der venter dem.